PRACTIC&CONFORT

DIRECTOR FIRME
INDEX DOMENII  |   PRODUSE/SERVICII  |   OFERTE  |   INSCRIERE  
  CONTUL MEU 


Date contact

Adresa
Sector 5 051785 ,
Judetul: Bucuresti
Strada: Ileana Cosanzeana, Nr. 5, Bl. , Sc. , Ap. Parter
Telefon: 0742977757

PRACTIC&CONFORTPRACTIC&CONFORT

Agentie imobiliara tanara , care prin profesionalism , corectitudine si seriozitate a reusit sa se impuna cu succes pe piata imobiliara.

Firma noastra este specializata in tranzactii imobiliare de inchiriere / vanzare / cumparare, apartamente, case / vile, spatii comerciale, terenuri in toate sectoarele capitalei.

Printr-o baza de date performanta , mereu actualizata in concordanta cu cererile clientilor am reusit intr-un timp foarte scurt sa ne castigam credibilitatea , respectul oamenilor care au apelat la serviciile noastre.

Chiar daca oamenii sunt vulnerabili si indecisi in a lucra cu o agentie imobilara ,datorita, neseriozitatii, multora din acest domeniu, noi prin promptitudine ,onestitate, daruire si adaptabilitate la tot ce e nou , am reusit sa garantam reusita tranzactiilor .

Firma ofera pt clientii sai, pt toti cei care apeleaza cu incredere la serviciile noastre , publicitate gratuita,cadastru si intabulare precum si consiliere imobiliara si juridica.

Comisionul practicat de agentia noastra este:

-La inchiriere 50% din val chiriei 1-ei luni
-La vanzare/cumparare 3% din valoarea imobilului tranzactionat

Pentru proprietari , agentia percepe la serviciile de inchiriere , vanzare un discount de 50% din valoarea comisionului!